Login op Social Schools

Ouderportaal

Ouders/verzorgers van onze leerlingen hebben de mogelijkheid om toegang te verkrijgen tot het ouderportaal van ons kindcentrum. Inlogcodes worden door onze administratie aan het bij ons bekende e-mailadres verstuurd. Wij doen dit in de eerste schoolweek van het jaar of in de eerste schoolweek van uw kind(eren).

Het ouderportaal Social Schools is te benaderen via onze website (blauwe knop rechts bovenin ieder scherm of de groene knop onderin dit scherm) en via de app van Social Schools. Deze app kunt u downloaden via de App Store of Play Store op uw mobiele device.

Het ouderportaal bevat voor u relevante nieuwsberichten, foto's en informatie uit de groep(en). Via het ouderportaal kunt u o.a. een ziekmelding doorgeven, een verlofaanvraag indienen en op termijn ook uw voorkeuren voor het gebruik van beeldmateriaal kenbaar maken. Via het ouderportaal en de bijbehorende app informeren wij u ook als er sprake is van lesuitval. Het is dus niet alleen leuk, maar ook belangrijk dat u zich aanmeldt bij dit ouderportaal. 

Wilt u meer weten over het ouderportaal, dan kunt u de handleiding downloaden via de knop hieronder.

Aanvullende informatie over de werking van het ouderportaal vindt u hier.

Voor storingen kunt u een mail sturen naar ict.kloostertuin@ckcdrenthe.nl