Login op Social Schools

Aanmelden

Ouders die graag kennis willen maken met ons kindcentrum, kunnen gebruik maken van de informatieavond die wij jaarlijks organiseren. Tijdens deze informatieavond vertellen wij wat ons kindcentrum te bieden heeft en is er gelegenheid voor het stellen van vragen. Ook heeft u de mogelijkheid om de school te bekijken. De dag na de informatieavond organiseren wij altijd een open ochtend, zodat ouders onze opvang en ons onderwijs in de praktijk kunnen ervaren.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de informatieavond te bezoeken, is het ook mogelijk een persoonlijke afspraak te maken. Wanneer u uw kind voor het onderwijs wilt aanmelden, kunt u met de directeur een afspraak maken voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u gericht vragen stellen over ons onderwijsaanbod en de praktische zaken. U bent van harte welkom!

Uw keuze al gemaakt? Hieronder kunt u het aanmeldingsformulier downloaden. Ingevulde formulieren mag u afgeven op school, in onze brievenbus stoppen of scannen en mailen naar dekloostertuin@ckcdrenthe.nl