Login op Social Schools

Ik zoek een basisschool

Zoekt u een basisschool, omdat uw zoon of dochter binnenkort vier jaar wordt of bent u verhuisd? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Jenaplanonderwijs

Op onze Christelijke jenaplanbasisschool bieden wij op een fijne manier onderwijs aan kinderen vanaf vier jaar. Wij doen dit vanuit de jenaplangedachte en schenken daarom niet alleen veel tijd aan hoofdvakken zoals rekenen en taal, maar we besteden ook veel tijd aan wereldoriëntatie en vaardigheden (o.a. presenteren, plannen, communiceren) die wij als waardevol beschouwen. De pijlers waarop ons onderwijs staat zijn: samen spreken, samen spelen, samen werken en samen vieren.

Leonardo-onderwijs

Indien u op zoek bent naar een basisschool die fulltime onderwijs aan hoogbegaafde kinderen verzorgt, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Onze Leonardo-afdeling biedt onderwijs aan maximaal 120 kinderen in de groepen 3 t/m 8. Naast de reguliere basisstof is hier o.a. tijd en aandacht voor Chinees, Spaans, wiskunde, filosofie, schaken, enz.

Meer weten? Lees dan verder op onze website en bekijk ook onze schoolgids.

Uiteraard bent u van harte welkom om ook eens een kijkje bij ons te komen nemen. Een afspraak voor het inplannen van een kennismakingsgesprek doet u eenvoudig via 0592 350303.